Tijdens mijn minor  Creative Writing in Californie op de University of Monterey Bay kon ik mijn geluk niet op. Ik mocht elke dag schrijven! En wat heb ik daar veel geleerd. Van gedichten tot aan biografieën ik heb het daar allemaal geschreven! Daarna liep ik stage bij een zelfstandige ondernemer. Ze schreef ook teksten als copywriter. En toen was het hek van de dam, want wat vond ik dat geweldig! Na het afstuderen van de opleiding ging ik schrijven voor verschillende bedrijven en behaalde ik ook een SEO certificaat. Eindelijk kreeg mijn droom steeds meer vorm en zo is Woorden van Geluk ontstaan. De plek waar schrijven, onderzoeken, reizen, vrijheid samenkomen. Nu ben ik een backpackende copywriter, wie had dat gedacht!

Ik kan hier het cliché verhaal gaan ophangen dat ik  al heel mijn leven schrijf.. Oh wacht! Dat is ook zo! Ik ben als klein meisje al begonnen met schrijven, deed mee aan verschillende schrijverscursussen, verwoede pogingen om romans te schrijven en mijn eigen tijdschrift in elkaar te flansen.  Daarnaast had ik altijd de droom om journalist te worden, maar ging een zijspoor op en belandde op de opleiding trendonderzoek en conceptontwikkeling in Tilburg. De liefde voor het schrijven kon ik helemaal kwijt in het onderzoeken van trends en het uitwerken van trendrapporten. 

Hoe het allemaal begon...

Mijn missie is om verhalen te schrijven die raken, impact maken en jouw droomklant aantrekken. Daarnaast wil ik ook mensen inspireren hun droomleven te leiden.

a) Bliksem
b) Spinnen
c) Hoogtes

6. Ik ben als de dood voor...

Friends &Modern Family

5. Mijn favoriete comfort Serie's

a) Costa Rica
b) Amerika 
c)  Spanje

4. de mooiste plek waar ik ooit BEN GEWEEST:

Kijken naar zonsondergang

3. Mijn kleine gelukje in het leven:

a) Digital nomad lifestyle
b) Eilandhoppen in Griekenland
c) Coachella bezoeken 

2. de nr. 1 op mijn bucketlist:

a) Pizza
b) Frietjes
c)  Sushi

1. Waar mag je me altijd voor wakker maken?

Leer me kennen

Quiz time!

Yes, schrijf mij in!

Wordt lid van de Woorden van Geluk nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de mooiste verhalen over het schrijven van goede copy, tips voor het leven als ondernemer, het maken van de mooiste reizen, het leven van een digital nomad, en hoe jij je leven kan leiden op die manier die bij jou past!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijftips en backpack verhalen in je mailbox? 

Contact

Blog

Aanbod

Over

HOME

Website Assets-Arch Outline