Teksten schud ik niet zo uit mijn mouw. Een tekst schrijven is tijdsintensief. Geduld is nodig voor het beste resultaat!

Teksten die jou en je doelgroep gelukkig maken. 

Ik ga zeer nauwkeurig te werk, luister naar je wensen en kom mijn afspraken na. 

Heel veel enthousiasme en inlevingsvermogen in jouw bedrijf en wat je neer wilt zetten. 

Teksten die jou, je doelgroep en je potentiële klanten gelukkig maken!
Daarnaast kun je verwachten dat er heel veel werk uit handen wordt genomen, waardoor jij tijd hebt voor dingen waar jij gelukkig van wordt.Dus laat het schrijven maar aan mij over, want dat is mijn grootste passie!

Dit kan je van mij verwachten

Bekijk de details

Krijg je een nieuwe website? Spannend! Voor een website heb je pakkende, SEO proof webteksten nodig. Heb je geen idee hoe je dit voor elkaar gaat boksen? Ik kan je dit werk uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op andere dingen. Het is belangrijk om goede webteksten op je website te hebben, zodat je goed vindbaar bent in de zoekmachines en jouw klant antwoord krijgt op vragen. Ik verwoord jouw missie, visie, pakketten en werkzaamheden met veel liefde in converterende webteksten.  

Prijzen voor deze dienst starten vanaf € 450,00 vrijgesteld van btw.  Hierbij zit het volgende inbegrepen:

- Een gezellig kennismakingsgesprek
- Webteksten afgestemd op jouw wensen 
- 5 webteksten á 500 woorden
- Webteksten die aansluiten bij jouw doelgroep
- Een revisie moment 
- SEO proof

Andere wensen? Geen probleem. Ik stuur je graag een offerte op maat.

Webteksten die gelukkig maken

Bekijk de details

Blogartikelen zijn een tool om jouw expertise te laten zien. Daarnaast zijn blogartikelen belangrijk voor de SEO en vindbaarheid in Google. Met blogs kun je antwoorden geven op de vragen die jouw potentiële klant heeft. Door tijdsgebrek is het soms lastig om goede content te schrijven en delen die jouw klant echt aanspreekt. Ik neem jou dit werk graag uit handen.  Door mijn ervaring met het schrijven van blogartikelen over uiteenlopende onderwerpen, kan ik vele uitdagingen aan. Blogartikelen kan ik wekelijks, maandelijks of eenmalig aanleveren. 

Prijzen voor deze dienst starten vanaf € 95,00 vrijgesteld van btw. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

- Een gezellig kennismakingsgesprek, waarin we het onderwerp afstemmen 
 - SEO keywords verwerkt in de tekst
- Een blogartikel van 600 - 800 woorden
- 1 revisie moment 

Liever meerdere blogposts laten schrijven?  Dat kan ook!
Een pakket van 4 blogposts  is €  350,00 vrijgesteld van btw. 

Blogartikelen die gelukkig maken

Bekijk de details

Pakkende posts op Instagram en Facebook, dat willen we als ondernemers allemaal. Wanneer je aan de slag gaat blijkt het toch moeilijker en tijdsintensiever dan gedacht. Zo gaat er heel wat verloren tijd in het uitwerken van social media teksten zitten. Dan is er altijd de mogelijkheid om dit klusje uit te besteden. Ik schrijf graag jouw social media posts, zodat jij hier zelf geen stress meer over hebt.Prijzen voor deze dienst starten vanaf € 250,-. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

- 10 social media posts
- Een gezellig kennismakingsgesprek
- Ik doe vooronderzoek naar jouw social media
- Ik zet jouw passie en jouw woorden om in pakkende Instagram en of Facebook posts
- Ik schrijf de posts in één keer
- Inclusief een call to action.
- Hashtags die aansluiten op jouw doelgroep

Andere wensen? Geen probleem. Ik denk graag met je mee en maak een offerte op maat. 


Social media teksten die gelukkig maken 

Bedankt voor je berichtje! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let's do this

Sylvana Acda

"Laura weet wat ze kan, waar ze voor staat en draagt dit duidelijk uit naar de buitenwereld. Mede hierdoor wilde ik al snel met haar sparren en samenwerken. Laura kan zich goed inleven in anderen. Ze luistert en kijkt naar jou als persoon, naar wat je wil uitdragen, naar wie en hoe je dit wil bereiken. Ze maakt echt gepersonaliseerde teksten en geen standaard verkooppraatjes. Buitenom dit is Laura een enorm leuk en inspirerend persoon. Ik vind het fijn om met Laura te werken."

rosa Bertram - Bedrock Magazine, Mediahuis

"Laura schrijft over een variatie aan mooie en belangrijke onderwerpen, is assertief en komt met creatieve ideeën én verwerkt feedback goed."
 

Jade Stultjens - Flow Wandelcoaching

"Het was fijn om even met Laura stil te staan bij mijn eigen gebouwde website. Laura gaf nieuwe inzichten én concrete tips waarmee ik direct aan de slag kon. Ik zou het iedereen aanraden (zeker wanneer teksten schrijven niet jouw ding is) om een gesprek met Laura in te plannen. Laura, nogmaals super bedankt!"

Cécile van Essen

"Ik heb de social media check als zeer fijn ervaren! Laura geeft goed aan wat goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Ook geeft ze daarbij duidelijk aan waarom. Door de check weet ik nu waar ik mij de komende tijd op kan gaan focussen om mijn Instagram te verbeteren. Ik zou de social media check zeer zeker aanraden bij andere mensen!

@woordenvangeluk

Volg me op instagram

Contact

Blog

Aanbod

Over

HOME

Website Assets-Arch Outline