Teksten schud ik niet zo uit mijn mouw. Een tekst schrijven is tijdsintensief. Geduld is nodig voor het beste resultaat!

Teksten die jou en je doelgroep gelukkig maken. 

Ik ga zeer nauwkeurig te werk, luister naar je wensen en kom mijn afspraken na. 

Heel veel enthousiasme en inlevingsvermogen in jouw bedrijf en wat je neer wilt zetten. 

Teksten die jou, je doelgroep en je potentiële klanten gelukkig maken!
Daarnaast kun je verwachten dat er heel veel werk uit handen wordt genomen, waardoor jij tijd hebt voor dingen waar jij gelukkig van wordt.Dus laat het schrijven maar aan mij over, want dat is mijn grootste passie!

Dit kan je van mij verwachten

Bekijk de details

Als jouw merkverhaal krachtig staat, dan kun je vanuit daar verder gaan creeren. Want wanneer jij volledig achter jouw merkverhaal staat is dat voelbar voor jouw ideale klant. Alle content die je dan deelt, de nieuwsbrieven die je schrijft en de webteksten, sluiten dan aan bij jouw verhaal en wie jij in de kern bent. En daar ontstaat connectie. Doordat jij straalt als de mooie persoon die jij bent, met jouw unieke verhaal. 


Prijzen voor deze dienst starten vanaf € 300,00 vrijgesteld van btw. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

- Een gezellig kennismakingsgesprek, waarin we kijken of er een klik is
- Een deepdive waarin ik jou 1,5 tot 2 uur het hemd van het lijf vraag 
- Een document met implementatietips voor jouw brand story
- Een revisiemoment 

Jouw unieke brand story 

Bekijk de details

Krijg je een nieuwe website? Spannend! Voor een website heb je pakkende, SEO proof webteksten nodig. Heb je geen idee hoe je dit voor elkaar gaat boksen? Ik kan je dit werk uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op andere dingen. Het is belangrijk om goede webteksten op je website te hebben, zodat je goed vindbaar bent in de zoekmachines en jouw klant antwoord krijgt op vragen. Ik verwoord jouw missie, visie, pakketten en werkzaamheden met veel liefde in converterende webteksten.  

Prijzen voor deze dienst starten vanaf € 649,00 vrijgesteld van btw.  Hierbij zit het volgende inbegrepen:

- Een gezellig kennismakingsgesprek
- Deepdive in jouw woorden van geluk 
- Webteksten afgestemd op jouw wensen 
- 5 webteksten á 500 woorden
- Webteksten die aansluiten bij jouw doelgroep
- Een revisie moment 
- SEO proof

Andere wensen? Geen probleem. Ik stuur je graag een offerte op maat.

Webteksten die gelukkig maken

Bekijk de details

Blogartikelen zijn een tool om jouw expertise te laten zien. Daarnaast zijn blogartikelen belangrijk voor de SEO en vindbaarheid in Google. Met blogs kun je antwoorden geven op de vragen die jouw potentiële klant heeft. Door tijdsgebrek is het soms lastig om goede content te schrijven en delen die jouw klant echt aanspreekt. Ik neem jou dit werk graag uit handen. Door mijn ervaring met het schrijven van blogartikelen over uiteenlopende onderwerpen, kan ik vele uitdagingen aan. Blogartikelen kan ik wekelijks, maandelijks of eenmalig aanleveren. 

Prijzen voor deze dienst starten vanaf € 250,00 vrijgesteld van btw. Hierbij zit het volgende inbegrepen:

- Een gezellig kennismakingsgesprek
- Een content sessie waarin we de blogstrategie bespreken
 - SEO keywords verwerkt in de tekst
- Twee blogartikelen van 600 - 800 woorden
- 1 revisie moment 

Liever meerdere blogposts laten schrijven? Dat kan ook!
Een pakket van 4 blogposts is € 400,00 vrijgesteld van btw. 

Blogartikelen die gelukkig maken 

Bedankt voor je berichtje! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Let's do this

Vera bouwhuis - Studio Ve Photography

" Laura heeft de tekst geschreven voor mijn website. Eerst stelde ze vragen om meer over mij en mijn bedrijf te leren en ze luistert goed naar wat je wil. Zij heeft mijn tekst geschreven zoals ik het nooit zou kunnen. Het is helemaal Vera en dat voelt fijn. Ze denk ook mee over de SEO en zorgt ervoor dat dit goed is zodat de website beter vindbaar is. Als je twijfelt, niet doen want het is het zeker waard om met Laura te werken."

Namfon Dil coaching

"Laura, houdt zich aan de deadline, er is ruimte voor verandering en deze wordt snel opgepakt. Het proces liep erg soepel daardoor vond ik. Na de laatste check heb ik akkoord gegeven en nog diezelfde ochtend mijn nieuwe verhaal online gegooid. Ik kon namelijk niet wachten om mijn verhaal en de reden van mijn legacy opnieuw te delen. Ik houd Laura in gedachte voor toekomstige projecten zodat ik mij bezig kan houden met andere dingen die ik nog belangrijker en leuker vind. Dat zegt denk genoeg over onze samenwerking." 

Petra Vormer - Touched PHotography

"Ik vind onze communicatie heerlijk. Vrij om te kunnen zeggen wat ik zeggen wil en ik heb het idee dat je mij snapt, wat heel belangrijk is. En je reageert ook redelijk snel, wat ik ook fijn vind. Voor een nieuwe samenwerking vind ik het heel veel belovend. Ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken."

Fotografie Laura

" Laura heeft voor mij de vertaling weten te maken tussen hetgeen wat in mijn hoofd zit naar woorden op papier. Ze neemt de feedback mee en levert de teksten binnen de gestelde termijn. "

rosa Bertram - Bedrock Magazine, Mediahuis

"Laura schrijft over een variatie aan mooie en belangrijke onderwerpen, is assertief en komt met creatieve ideeën én verwerkt feedback goed."
 

"Laura weet wat ze kan, waar ze voor staat en draagt dit duidelijk uit naar de buitenwereld. Mede hierdoor wilde ik al snel met haar sparren en samenwerken. Laura kan zich goed inleven in anderen. Ze luistert en kijkt naar jou als persoon, naar wat je wil uitdragen, naar wie en hoe je dit wil bereiken. Ze maakt echt gepersonaliseerde teksten en geen standaard verkooppraatjes. Buitenom dit is Laura een enorm leuk en inspirerend persoon. Ik vind het fijn om met Laura te werken."


Sylvana Acda

Jade Stultjens - Flow Wandelcoaching

"Het was fijn om even met Laura stil te staan bij mijn eigen gebouwde website. Laura gaf nieuwe inzichten én concrete tips waarmee ik direct aan de slag kon. Ik zou het iedereen aanraden (zeker wanneer teksten schrijven niet jouw ding is) om een gesprek met Laura in te plannen. Laura, nogmaals super bedankt!"

Cécile van Essen

"Ik heb de social media check als zeer fijn ervaren! Laura geeft goed aan wat goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Ook geeft ze daarbij duidelijk aan waarom. Door de check weet ik nu waar ik mij de komende tijd op kan gaan focussen om mijn Instagram te verbeteren. Ik zou de social media check zeer zeker aanraden bij andere mensen!"

Britt van Dooren - Global Graphics

"Ik heb een ontzettend fijn gesprek gehad met Laura van Woorden van Geluk over de webteksten op mijn nieuwe website. Hoewel ik eerst onzeker was over deze teksten, heeft Laura me hierover meer zelfvertrouwen gegeven. Ze gaf me een lijst met concrete tips waarmee ik direct aan de slag kon! Ook kan ik met al mijn vragen bij haar terecht. Ik raad Laura dan ook zeker aan!” 

@woordenvangeluk

Volg me op instagram

Contact

Blog

Aanbod

Over

HOME

Website Assets-Arch Outline